FOODTRUCK
delimiter image

FOODTRUCK ontworpen en gebouwd, van een spuuglelijk beige SRV wagentje die lekte van alle kanten naar dit robuuste BEEST !

Met een enorme transformatie is dit schatje weer festival ready geworden!

Bloed zweet en tranen, en veel op maat gemaakte onderdelen heeft er voor gezorgd dat deze wagen nu lekker hotdogs verkoopt op de grootste en tofste festivals!

Dagen lang schuren, solderen, zagen en schilderen was er voor nodig om deze wagen weer nieuw leven in te blazen en WAUW wat een resultaat! van binnen voorzien van een professionele keuken, warmhoud apparatuur en houten wanden, ventilatie noem het maar op! Alles wat een festival kok nodig heeft!

 

Zoals je ziet is geen uitdaging te groot voor deze jongen, dus heb jij nog een droom om van een oud busje een toffe foodtruck te maken, maar je hebt bij het realiseren hulp nodig? Aarzel niet neef steef te contacten!

BAKBROMMER
delimiter image

Een van mijn grootste hobby’s zijn bakbrommers! Een fantastisch nederlands fabricaat! Vol power en functionaliteit… Naar aanleiding van deze passie heb k voor mijzelf deze bakbrommer gebouwd, op basis van een gaar ding een blitse scrambler bakbrommer ! Wil jij nu ook graag een bakbrommer voor jou concept of als reclame voertuig of misschien als koffiebar op je festival? Contact me dan voor de verhuur en verkoop mogelijkheden!