Don’t Feed The Animals – Amsterdam – DOK
delimiter image

Decorontwerp en totale uitvoering voor DFTA, waarbij het thema jungle naar voren moest komen. Met de klant de wensen besproken en door de ervaringen die ik heb opgedaan de afgelopen jaren met evenementen kon ik oplossingsgericht meedenken. Voor de DJ, de geluidsman en het belangrijkste voor de toeschouwer een geweldige beleving gecreëerd!

Van begin tot eind is het mijn project geweest en heb ik door het vertrouwen van de opdrachtgever in totale vrijheid met mijn bouwteam gewerkt!

 

Zoek jij nu ook een veelzijdige bouwer voor jou evenement? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Laat het maar aan mij over!
delimiter image

Ik kan aan veel bijzondere spullen komen door het interessante netwerk wat ik heb opgebouwd. In mijn eigen werkplaats kan ik zelf – dat wat we niet kunnen vinden – bouwen.  Niks is te gek: een vliegtuig of een helikopter? Ik regel het!

THUISHAVEN AMSTERDAM
delimiter image

Thuishaven Amsterdam is voor mij een magische plek waar ik me echt thuis voel! Ik heb de eer gekregen om daar een half jaar lang decors te bouwen. Ongeveer 2000 +- man per week hadden hierin een grandioze belevingservaring. Een grote lijst van ontwerpen in ‘parade stijl’ waarvan hier een aantal uitgelicht!