Over Neef Steef Ontwerp
delimiter image

Ik ben een avontuurlijke, vrijdenkende, en creatieve beelddenker die altijd op zoek is naar uitdagingen. In 2017 studeerde ik cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, richting product design.

Ik denk graag in kansen. Daarom heb ik tijdens mijn studie mijn eigen bedrijf Neef Steef Ontwerp opgezet en de tijd is nu rijp om mijn bedrijf uit te gaan bouwen. En daar heb ik reuze zin in!

Zoek je iemand die:

  • ervaring heeft in het creëren van een beleving
  • mensen enthousiast kan maken
  • van nature op een positieve manier mensen inspireert
  • niet alleen kan denken in beeld, maar dat ook kan vertalen naar realistische haalbaarheid ervan door technisch inzicht en praktijkgerichte ervaring
  • ondernemend is
  • zelfstandig en in teamverband kan werken
  • een groot eigen netwerk heeft van creatieve doeners en kunstenaars
  • talenten van anderen ziet en inzet. Zo groeit niet alleen de ander, maar wordt samen ook het mooiste resultaat bereikt
  • samenwerking tussen verschillende partijen in goede banen kan leiden

Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen! Ik ben nieuwsgierig van aard en heb een brede interesse. Vanuit fantasie en innovatief denken ontstaan mooie ideeën die ik realistisch kan vertalen naar concepten en daadwerkelijke uitvoering. Ik ben een doener, dus ik steek ook graag mijn handen zelf uit de mouwen. Door deze werkwijze blijf ik dichtbij het project om de controle erover te houden.

Ik werk voor de zakelijke- en particuliere markt. Ik heb opdrachten mogen doen voor grote klanten zoals Heineken, Thuishaven, Tom-Tom, Dok Amsterdam en Desperados.

Je kan bij me terecht voor grote letterborden voor jouw merk, decoratie en accessories voor festivals, customized meubels op maat voor in huis. Geen idee is te gek, de mogelijkheden bij mij zijn eindeloos.

Mijn werkplaats is ingericht met modern en professioneel gereedschap, zodat ik  materialen zoals hout, metaal, aluminium, plexiglas, plastic en kunststof kan bewerken.

Buiten de werkplaats kan ik werken met photoshop, illustrator, sketchup en vectorwork, op deze manier kan ik zelf ideeën snel en gemakkelijk visueel uitwerken.

Ik voel mij een avonturier op ontdekkingsreis. Ik wil nieuwe dingen leren en alles wat ik al geleerd heb in praktijk brengen. Ik hoop dat ik jou mee kan nemen op deze ontdekkingsreis!